Ditt val för en skräpfri tillvaro! Boka idag

skräpbilen logo

Ring oss

}

7:00 - 18:00

Öppetider:  Mån – Fre

Tömning av kontor

Behöver du hjälp med tömning av kontor eller bortforsling av skräp i samband med konkurs eller lokalflytt?

Tömning av Kontoret med Skräpbilen

Behöver du tömma kontoret eller påbörja en lokalrenovering? Skräpbilen är här för att underlätta processen genom att ta hand om bortforslingen av nästan vad som helst från kontoret. Oavsett om det gäller gamla pärmar med papper, kontorsmöbler eller byggavfall, så hämtar vi allt – stort som smått! Kontakta oss för en smidig och effektiv tömning av kontoret.

Så kommer du igång:

Välj din storlek på Skräpbilen och boka bortforsling av skräp.

Kontakta oss enkelt via telefon för att komma igång med våra tjänster.

1. Boka tömning

Välj avfallspaket och boka via vår kallender

Bortforsling av skräp

2. Vi hämtar

Vi hämtar på utgivet datum & tid

Bra för miljön

3. Vi återvinner

Vi återvinner & skänker för välgörenhet

Varför utföra Tömning av Kontor?

Att tömma kontoret regelbundet är en strategisk och praktisk åtgärd med flera fördelar för såväl verksamheten som miljön. Här är några skäl till varför du bör överväga att tömma ditt kontor:

  • Effektivt utrymme: Genom att regelbundet tömma kontoret frigör du värdefullt utrymme. Detta kan förbättra arbetsmiljön, öka produktiviteten och göra det enklare att hålla ordning.
  • Organisation och ordning: Tömning av kontoret ger en chans att organisera och rensa ut oanvända eller överflödiga föremål. Det skapar en mer organiserad och effektiv arbetsplats.
  • Miljömedvetenhet: Genom att använda en ansvarsfull bortforslingstjänst, som Skräpbilen, kan du bidra till en hållbar avfallshantering. Möbler och utrustning som forslas bort kan skänkas till välgörenhet eller återvinnas på ett miljövänligt sätt.
  • Förnyelse och förbättring: Att tömma kontoret ger möjlighet att förnya och förbättra arbetsplatsen. Du kan överväga nya möbler, teknik eller layouter som bättre stöder företagets behov.

  • Följer lagar och regler: Många platser har lagar och regler för hur kontorsavfall ska hanteras. Genom att tömma kontoret på rätt sätt undviker du böter och rättsliga problem.

Tömning av kontor, Miljövänlig Tömning av kontor eller Kontortömning med Återvinningsikon

Boka tömning av kontor

9 + 5 =

Ring oss

Telefon: 020-000 000
(Öppet Måndag – Fredag 08:00-16:00)

Email: info@skrapbilen.se
OBS! (Bokningar sker inte via mail utan endast via vår formulär eller via telefon.)

Hämtning av avfall sker:
Måndag – Fredag mellan kl 08:00-18:00

Effektiv Lokaltömning och Städning

Vad kostar bortforsling eller tömning av kontor?

Vi tillhandahåller flexibla alternativ för hämtning av kontorsmöbler, där du har möjlighet att välja mellan våra fördefinierade storlekspaket eller specificera en specifik kubikmeterstorlek. Vår målsättning är att erbjuda tydlig prissättning, och det är viktigt att notera att vissa tjänster inkluderar rutavdrag medan andra inte gör det.

För att få en detaljerad och skräddarsydd prisuppskattning för dina specifika kontorsmöbler, är du välkommen att kontakta oss. Vi är här för att göra hela processen så smidig och kostnadseffektiv som möjligt för dig och din verksamhet.

Vi hämtar dina kontorsmöbler

Vår hängivenhet för bästa möjliga service har etablerat oss som en ledande aktör inom hämtning och bortforsling av kontorsmöbler. Med över 100 uppdrag varje vecka agerar vi effektivt och samlar in kontorsmöbler för både kommersiella kunder.

Som kund hos oss erbjuds du möjligheten till information och fullständig transparens gällande ditt avfall och dess status. Det ger dig insyn i hur vi återvinner eller återanvänder ditt avfall, och vår snabba och effektiva hantering säkerställer att dina material får nytt liv på ett hållbart sätt.

Kontakta oss 

Vår kundtjänst står redo att hjälpa och besvara alla dina frågor om vår tjänst för att tömma kontorsmöbler. Fyll i formuläret eller skicka ett mejl till info@skrapbilen.se för att få snabba svar. Vi ser fram emot att höra från dig och stödja dig med våra specialiserade tjänster för kontorsmöbelhantering och tömning!

Oavsett var du befinner dig, tveka inte att kontakta oss. Vi arbetar flexibelt för att stödja så många som möjligt och hittar säkert en lämplig lösning för dina specifika behov.

Vanliga Frågor & svar

Vad innebär "tömma kontorsmöbler"

Att tömma kontorsmöbler refererar till processen där vi hjälper dig att avlägsna och ta hand om överflödiga eller oanvändbara möbler från ditt kontor. Det kan inkludera allt från skrivbord och stolar till hyllor och elektronisk utrustning.

Vilka typer av kontorsmöbler kan ni ta hand om?

Vi kan ta hand om en bred variation av kontorsmöbler, inklusive skrivbord, stolar, konferensbord, arkivskåp, elektronik och andra möbler som inte längre är önskade.

Hur fungerar processen för att boka tömning av kontorsmöbler?

Processen är enkel. Du kan fylla i vårt onlineformulär eller skicka ett mejl till info@skrapbilen.se med information om de möbler du vill tömma. Vi kommer sedan att kontakta dig för att arrangera tid och detaljer för tömningen.

Tar ni hand om återvinning av kontorsmöbler?

Absolut. Vi strävar alltid efter att återvinna och återanvända så mycket som möjligt. Möbler som fortfarande är i gott skick skänks till välgörenhet, medan övriga möbler hanteras på en miljövänlig återvinningsstation.

Finns det några specifika krav för förberedelse inför tömning av kontorsmöbler?

För att underlätta processen är det bra om möblerna är fria från personliga tillhörigheter och att större möbler är demonterade i den mån det är möjligt. Kontakta oss om du har specifika frågor om förberedelserna.

Vad kostar det att tömma kontorsmöbler?

Våra priser varierar beroende på omfattningen av arbetet och mängden möbler som ska tömmas. Kontakta oss för en detaljerad och anpassad prisuppskattning för dina specifika behov.

Hur lång tid tar det att få kontorsmöblerna tömda?

Tiden det tar beror på omfattningen av arbetet och din plats. Vi strävar alltid efter att vara så flexibla som möjligt och försöker anpassa oss till dina tidsramar.

Hur lång tid innan behöver jag boka in tjänsten för att tömma kontorsmöbler?

För att säkerställa tillgänglighet och smidig planering rekommenderar vi att du bokar in tjänsten för att tömma kontorsmöbler så snart du känner att det är nödvändigt. Vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt för att möta dina behov, men det är alltid bra att planera i förväg för att säkerställa önskad tid och datum. Kontakta vår kundtjänst för att diskutera din situation och boka in den mest lämpliga tiden för att tömma kontorsmöbler.

Hittar ni inte svaret på er fråga är du välkommen att kontakta oss på: info@skrapbilen.se
OBS! Bokningar sker inte via mail utan endast via vår bokningssida.