Ditt val för en skräpfri tillvaro! Boka idag

skräpbilen logo

Ring oss

}

7:00 - 18:00

Öppetider:  Mån – Fre

Hämtning av trädgårdsavfall

Välkommen till Skräpbilen, din pålitliga partner för effektiv och hållbar hämtning av trädgårdsavfall

Behöver du hjälp med hämtning av trädgårdsavfall?

Skräpbilen är din pålitliga partner för en smidig och effektiv lösning. Vi erbjuder professionell och miljövänlig tjänst för att underlätta hanteringen av ditt trädgårdsavfall. Följ nedan för att se hur vi kan göra processen enkel och bekymmersfri för dig.

Så kommer du igång:

Vår användarvänliga bokningstjänst gör det lätt för dig att planera och schemalägga hämtningen av ditt trädgårdsavfall.

Kontak

1. Boka upphämtning

Välj avfallspaket och boka via vår kallender

Bortforsling av skräp

2. Vi hämtar

Vi hämtar på utgivet datum & tid

Bra för miljön

3. Vi återvinner

Vi återvinner & skänker för välgörenhet

Mini last
Fjärdedel
Halvfull
Full lastbil

Varför välja oss för hämtning av ditt Trädgårdsavfall?

  • Professionell Service: Vi erbjuder professionell hämtning av trädgårdsavfall med fokus på pålitlighet och effektivitet. Vårt erfarna team hanterar allt från grenar och löv till andra gröna material, och vi ser till att avfallet tas om hand på ett miljövänligt sätt.
  • Smidig Bokning: Vi förstår att din tid är värdefull. Med vår användarvänliga bokningstjänst kan du enkelt planera och anpassa hämtningen efter ditt schema. Vi strävar efter att göra hela processen så smidig som möjligt för dig.
  • Miljövänlig Återvinning: Vi är engagerade i att minimera vår påverkan på miljön. Genom noggrann sortering och återvinning av trädgårdsavfallet ser vi till att bidra till en hållbar och grönnare framtid. Varje insats räknas, och vi tar steg mot en mer hållbar avfallshantering.
  • Tidsbesparande: Vi förstår att din tid är värdefull. Med våra snabba och effektiva tjänster kan du snabbt återgå till att njuta av din trädgård utan att förlora värdefull tid.

Boka enkel skräphämtning med Skräpbilen i Sverige - Smidig och pålitlig tjänst för avfallshantering

Professionell och Miljövänlig Tjänst

Skräpbilens erfarna team tar hand om hämtningen av trädgårdsavfallet på ett professionellt sätt. Vi fokuserar inte bara på effektivitet utan även på att minimera vår påverkan på miljön genom korrekt sortering och hållbara metoder.

Genom noggrann sortering och återvinning av trädgårdsavfallet ser vi till att bidra till en hållbar och grönnare framtid. Varje insats räknas, och vi tar steg mot en mer hållbar avfallshantering.

Hämtning av Trädgårdsavfall påsar redo för upphämtning eller bortforsling

Hämtning av trädgårdsavfall underlättar

Det var genom arbetet med vårt andra etablerade företag, kvalitetsflytt.se som vi först insåg behovet av hjälp med tömning, rensning och bortforsling samt bristen på den typen av företag.

Vi bestämde oss då för att starta skrapbilen.se som komplement till vår flyttverksamhet så att vi kunde hjälpa alla våra kunder fullt ut och ge dem en helhetslösning som uppskattats. Vi dyker upp för din vindstömning oavsett om det är inför en flytt eller bara för att behovet vuxit sig för stort.

återvinnings symbol för trädgårdsavfall, Återvinning av trädgårdsavfall med Skräpbilen i Sverige

Med miljön i åtanke

Vi på Skräpbilen vill givetvis ta vårt ansvar i det pågående miljöarbetet och arbetar oavkortat med hänsyn till klimatet och vår omvärld. Oberoende av vad du vill bli av med tar vi på oss uppgiften och ser till så att det blir rätt både för dig och för vår miljö. Allt som ska slängas sorteras noga och körs därefter direkt till närmsta återvinningsstation för att omhändertas på ett miljövänligt och säkert sätt.

Saker och möbler med ett andrahandsvärde skänker vi till second hand och vi kan givetvis stå för transport för sådant som ska någon annanstans. Kunskap, kapacitet, rätt redskap och ett flexibelt förhållningssätt borgar för rätt hjälp oavsett vad du förväntat dig.

Kontakta Oss

Effektiv Hämtning av Trädgårdsavfall – Låt Skräpbilen underlätta hanteringen av ditt trädgårdsavfall. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att skapa en renare och mer organiserad trädgårdsmiljö. Vi är redo att göra hämtningen av ditt trädgårdsavfall till en enkel och problemfri upplevelse för dig.

Lämna en intresseanmälan

Vi återkopplar inom 48 timmar.

7 + 2 =

Ring oss

Telefon: 020-000 000
(Öppet Måndag – Fredag 08:00-16:00)

Email: info@skrapbilen.se
OBS! (Bokningar sker inte via mail utan endast via vår formulär eller via telefon.)

Hämtning av avfall sker:
Måndag – Fredag mellan kl 08:00-18:00

Vanliga Frågor & svar

Behöver jag sortera avfallet?

Allt avfall måste sorteras noggrant innan hämtning, oavsett om det är i sopsäckar, bärkassar eller kartonger. Vår prioritet är att säkerställa korrekt sortering så att materialet kan återvinnas på rätt sätt vid återvinningscentralen

Behöver jag vara hemma när ni kommer?

Det är inte nödvändigt att vara hemma när vi kommer för hämtning. Vid bokning kan du enkelt ange om du inte kommer vara hemma och ge oss instruktioner om var avfallet är placerat.

Vilka typer av trädgårdsavfall kan ni hämta?

Vi kan hämta allt från grenar och löv till gräsklipp och träd som har fällts. Vi har kapacitet att hantera olika typer av trädgårdsavfall för att underlätta för dig.

Hur bokar jag en hämtning av trädgårdsavfall?

Boka enkelt genom att använda formuläret på vår webbplats eller skicka oss ett mejl. Ange vilken typ av trädgårdsavfall du har och ditt önskade hämtningsdatum.

Tar ni hand om trädgårdsavfallet på ett miljövänligt sätt?

Ja, vår hantering av trädgårdsavfall inkluderar återvinning och kompostering för att minimera miljöpåverkan. Vi strävar efter att hantera avfallet på ett hållbart sätt.

Kan ni även hämta tunga eller stora trädgårdsavfall som stubbar?

Absolut. Vi har utrustning och resurser för att hantera tunga eller stora trädgårdsavfall, inklusive stubbar. Kontakta oss för att diskutera specifika behov.

Hittar ni inte svaret på er fråga är du välkommen att kontakta oss på: info@skrapbilen.se
OBS! Bokningar sker inte via mail utan endast via vår bokningssida.