Ditt val för en skräpfri tillvaro! Boka idag

skräpbilen logo

Ring oss

}

7:00 - 18:00

Öppetider:  Mån – Fre

Hämtning av Vitvaror

Beställ enkelt  och prisvärt hämtning av vitvaror med skräpbilen

Hämtning av vitvaror med Skräpbilen

Vår tjänst för hämtning av vitvaror är enkel att beställa. När du gör din beställning anger du tydligt om det rör sig om elavfall eller skrymmande vitvaror, som exempelvis kyl, frys eller diskmaskin. Vi strävar efter att göra processen så smidig som möjligt för dig. Varför släpa och ordna med transporten när vi kan hämta dina vitvaror och hemelektronik direkt från din dörr?

Vi på Skräpbilen ser till att din vardag blir enklare genom att erbjuda pålitlig och professionell hämtningstjänst för vitvaror. Välj bekvämlighet och pålitlighet när du behöver göra dig av med dina gamla vitvaror – kontakta oss för en problemfri hämtning direkt vid din bostad.

Så kommer du igång:

Välj din storlek på Skräpbilen och boka bortforsling av skräp.

Kontak

1. Boka upphämtning

Välj avfallspaket och boka via vår kallender

Bortforsling av skräp

2. Vi hämtar

Vi hämtar på utgivet datum & tid

Bra för miljön

3. Vi återvinner

Vi återvinner & skänker för välgörenhet

Mini last
Fjärdedel
Halvfull
Full lastbil

Varför skräpbilen för hämtning av vitvaror?

Att boka hämtning av vitvaror med Skräpbilen ger inte bara bekvämlighet utan flera fördelar:

 • Smidighet och Komfort: Slipp krångel med transport och logistik. Vi tar hand om hämtningen direkt vid din bostad, vilket sparar tid och ansträngning för dig.
 • Miljöansvar: Genom att välja vår tjänst för hämtning av vitvaror bidrar du till en hållbar avfallshantering. Vi ser till att dina gamla vitvaror återvinns på ett miljövänligt sätt.
 • Professionell Hantering: Med vårt erfarna team och pålitliga tjänster kan du lita på att dina vitvaror tas om hand på ett säkert och ansvarsfullt sätt.
 • Enkel Beställningsprocess: Vår beställningsprocess är smidig och användarvänlig. Du specificerar ditt behov vid beställningen, och vi tar hand om resten.

 • Flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina behov och erbjuder flexibla hämtningstider för att göra det så bekvämt som möjligt för dig.

Miljövänlig Hämtning av Vitvaror eller Elskrot

Vi specialiserar oss på att hämta och ta hand om elskrot, särskilt vitvaror. Oavsett om det är kylskåp, frysar, eller andra tunga vitvaror, gör vi det enkelt för dig att bli av med dem. Lita på oss för smidig och miljövänlig hantering av dina elskrot, där vi tar hand om allt från kopieringsapparater och dataskärmar till kaffebryggare och TV-apparater. Slipp bekymra dig om korrekt avfallshantering – låt Skräpbilen ta hand om ditt el-avfall!

Vi hämtar vitvaror som:

  Z
   • Kylskåp

   • Frys

   • Diskmaskin

   • Tvättmaskin

   • Torktumlare

   • Spis

   • Mikrovågsugn

   • Kaffebryggare

   • Brödrost

   • Vattenkokare

   Illustration avbokning av hämtning av vitvaror och bortforsling av kyl och frys

   Vad kostar hämtning av vitvaror eller elskrot?

   Vi erbjuder flexibla alternativ för hämtning av vitvaror, där du har möjlighet att välja bland våra fördefinierade storlekspaket eller specificera en specifik kubikmeterstorlek.

   Vi strävar efter tydlighet i vår prissättning, och det är viktigt att notera att vissa tjänster inkluderar rutavdrag medan andra inte gör det. För att få en detaljerad och anpassad prisuppskattning för ditt specifika behov, är du välkommen att kontakta oss.

   Kolla våra: Priser för avfallshantering.

   Vi hämtar dina vitvaror

   Vår hängivenhet till bästa möjliga service har positionerat oss som en framstående aktör inom hämtning och bortforsling av vitvaror. Med över 100 uppdrag varje vecka agerar vi effektivt och samlar in vitvaror för både privata och kommersiella kunder.

   Som kund hos oss erbjuds du möjligheten till information och fullständig transparens gällande ditt avfall och dess status. Det ger dig insyn i hur vi återvinner eller återanvänder ditt avfall, och vår snabba och effektiva hantering säkerställer att dina material får nytt liv på ett hållbart sätt.

   Kontakta oss 

   Vår kundtjänst är redo att assistera och besvara alla dina frågor om vår tjänst för hämtning av vitvaror. Fyll i formuläret eller mejla oss på info@skrapbilen.se för att snabbt få svar. Vi ser fram emot att höra från dig och bistå med våra vitvaruhanterings- och hämtningstjänster!

   Oavsett var du befinner dig, tveka inte att kontakta oss. Vi arbetar flexibelt för att hjälpa så många som möjligt och hittar säkert en lämplig lösning för dina behov.

   Lämna en intresseanmälan

   Vi återkopplar inom 48 timmar.

   8 + 14 =

   Ring oss

   Telefon: 020-000 000
   (Öppet Måndag – Fredag 08:00-16:00)

   Email: info@skrapbilen.se
   OBS! (Bokningar sker inte via mail utan endast via vår formulär eller via telefon.)

   Hämtning av vitvaror sker:
   Måndag – Fredag mellan kl 08:00-18:00

   Vanliga Frågor & svar

   Vilka typer av vitvaror erbjuder ni hämtning för?

   Vi erbjuder hämtning av en mängd olika vitvaror, inklusive kylskåp, frysar, tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner, spisar och mycket mer. Kontakta oss för att få information om specifika vitvaror du vill ha bortforslade.

   Hur fungerar processen för att boka hämtning av vitvaror?

   Att boka hämtning av vitvaror är enkelt. Fyll i vårt formulär eller mejla oss på info@skrapbilen.se med information om de vitvaror du vill bli av med. Vi återkommer sedan med en bekräftelse och detaljer kring bokningen.

   Vad kostar hämtning av vitvaror, och ingår alla kostnader i priset?

   Vi erbjuder fasta priser för hämtning av vitvaror, och vår prissättning är transparent. Kontakta oss för att få en detaljerad och anpassad prisuppskattning för dina specifika behov. Våra priser inkluderar vanligtvis alla kostnader, men vi ger tydlig information för att undvika missförstånd.

   Vilka områden täcker ni för hämtning av vitvaror?

   Vi erbjuder våra hämtningstjänster för vitvaror i flera områden. Oavsett om du bor i lägenhet, villa, radhus eller fritidshus, är vi flexibla och strävar efter att hjälpa så många som möjligt. Kontakta oss för att verifiera om vi täcker ditt specifika område.

   Behöver jag vara hemma när ni kommer?

   Det är inte nödvändigt att vara hemma när vi kommer för hämtning. Vid bokning kan du enkelt ange om du inte kommer vara hemma och ge oss instruktioner om var avfallet är placerat.

   Vilka dagar & tider hämtar ni vitvaror?

   Våra vanliga hämtningstider är måndag till fredag mellan kl. 08:00 och 20:00. Du har möjlighet att boka hämtning utanför dessa tider, inklusive helger, mot en extra kostnad på +20%.

   Hittar ni inte svaret på er fråga är du välkommen att kontakta oss på: info@skrapbilen.se
   OBS! Bokningar sker inte via mail utan endast via vår bokningssida.