Ditt val för en skräpfri tillvaro! Boka idag

skräpbilen logo

Ring oss

}

7:00 - 18:00

Öppetider:  Mån – Fre

Garagetömning

Är det dags för garagetömning eller att rensa ditt garage?

Få Mer Utrymme efter en garagetömning / rensning

Ska du befria ditt garage från röran och göra plats för det som verkligen betyder något för dig? Hos Skräpbilen erbjuder vi skräddarsydd garagetömning som gör processen snabb, enkel och anpassad efter dina behov. Vi förvandlar ditt överfulla garage till ett organiserat och praktiskt utrymme där du kan njuta av ordning och reda.

Så kommer du igång:

Kontak

1. Boka upphämtning

Välj avfallspaket och boka via vår kallender

Bortforsling av skräp

2. Vi hämtar

Vi hämtar på utgivet datum & tid

Bra för miljön

3. Vi återvinner

Vi återvinner & skänker för välgörenhet

Mini last
Fjärdedel
Halvfull
Full lastbil

Varför välja Skräpbilen för att tömma ditt garage?

Professionell garagerensning – Vår dedikerade och vänliga personal är experter på att effektivt ta hand om avfallshantering för garagetömningar. Oavsett om det är tunga möbler eller småprylar, hanterar vi varje detalj med precision och omsorg. 

Enkel Bokning – Med vårt användarvänliga bokningssystem är det enkelt att planera din tid enligt ditt schema, vilket gör hela processen så smidig som möjligt för dig.

Miljövänlig Återvinning – Vi värnar om miljön och strävar efter att minimera vår påverkan. Skräpbilen ser till att ditt avfall tas om hand på ett hållbart sätt genom välgörenhet, återvinning och ansvarsfull bortskaffande.

Tidsbesparing – Vi förstår att din tid är värdefull, och genom att erbjuda snabba och effektiva tjänster säkerställer vi att du snabbt kan återgå till det du älskar, utan att förlora värdefull tid. Välj Skräpbilen för en problemfri och snabb lösning för att tömma ditt garage och återställa ordningen.

Garagerensning 

Många äger garagelokaler som gradvis förvandlas till överfulla förråd, vilket hindrar bilen från att få plats. Ett vanligt scenario är att garaget blir ett förvaringsutrymme för saker som sällan används och prylar som man inte tagit sig tid att föra till återvinningsstationen. Efter en tid kan uppgiften att rensa detta utrymme kännas överväldigande, och många skjuter det på framtiden.

Känner du igen dig? Skräpbilen är här för att underlätta och ta hand om detta vardagliga problem åt dig med vår garagetömnings tjänst.

Garagetömning med Skräpbilen i Sverige - Enkel och Miljövänlig Tjänst

Garagerensning med miljöfokus

Vi är experter på garagerensning och tar hand om allt från början till slut med en tydlig miljöinriktning. Vårt mål är att göra processen smidig och effektiv samtidigt som vi prioriterar miljön. Varje föremål sorteras omsorgsfullt för att hamna på rätt plats på närmsta återvinningsstation.

Återvinning skräp från garaget

Med miljön i åtanke

Vi på Skräpbilen vill givetvis ta vårt ansvar i det pågående miljöarbetet och arbetar oavkortat med hänsyn till klimatet och vår omvärld. Oberoende av vad du vill bli av med tar vi på oss uppgiften och ser till så att det blir rätt både för dig och för vår miljö. Allt som ska slängas sorteras noga och körs därefter direkt till närmsta återvinningsstation för att omhändertas på ett miljövänligt och säkert sätt.

Saker och möbler med ett andrahandsvärde skänker vi till second hand och vi kan givetvis stå för transport för sådant som ska någon annanstans. Kunskap, kapacitet, rätt redskap och ett flexibelt förhållningssätt borgar för rätt hjälp oavsett vad du förväntat dig.

vi hjälper dig med garagetömning!

Är du i behov av de tjänster som vi på skräpbilen erbjuder eller hjälp med din flytt? Tveka då inte utan hör av dig till oss så tar vi på oss ansvaret. Vi arbetar alltid flexibelt för att kunna hjälpa så många som möjligt och ska nog kunna komma fram till en lämplig lösning att hämta ert avfall.

Kontakta oss

Ta kontroll över ditt garage och bli av med grovsoporna på ett ansvarsfullt sätt. Kontakta oss idag genom att fylla i formuläret nedan eller mejla oss på info@skrapbilen.se för en fri och förpliktelsefri offert. Skapa mer utrymme i ditt garage med Skräpbilen.se!

Lämna en intresseanmälan

Vi återkopplar inom 48 timmar.

1 + 2 =

Ring oss

Telefon: 020-000 000
(Öppet Måndag – Fredag 08:00-16:00)

Email: info@skrapbilen.se
OBS! (Bokningar sker inte via mail utan endast via vår formulär eller via telefon.)

Hämtning av avfall sker:
Måndag – Fredag mellan kl 08:00-18:00

Vanliga Frågor & svar

Behöver jag sortera avfallet?

Allt avfall måste sorteras noggrant innan hämtning, oavsett om det är i sopsäckar, bärkassar eller kartonger. Vår prioritet är att säkerställa korrekt sortering så att materialet kan återvinnas på rätt sätt vid återvinningscentralen

Vilka föremål kan jag inkludera i en garagetömning?

Du kan inkludera diverse föremål som gamla möbler, verktyg, elektronik, sportutrustning och annat som du inte längre behöver. Vi kan hjälpa dig att bli av med allt på ett miljövänligt sätt.

Behöver jag vara hemma när ni kommer?

Det är inte nödvändigt att vara hemma när vi kommer för hämtning. Vid bokning kan du enkelt ange om du inte kommer vara hemma och ge oss instruktioner om var avfallet är placerat.

Hur fungerar bokningen av garagetömning?

Boka enkelt genom att använda formuläret på vår webbplats eller skicka oss ett mejl. Ange vilka föremål du vill tömma från garaget och ditt önskade tömningsdatum.

Kan ni hantera farligt avfall från garaget?

Ja, vi kan hantera farligt avfall som färgburkar, lösningsmedel och liknande. Vid vissa tillfällen tillkommer en extra avgift för farligt avfall. Kontakta oss för att få information om hur vi hanterar olika typer av farligt avfall.

Vilket slags avfall kan ni hämta?

Vi erbjuder hämtning av alla typer av avfall. Om ditt avfall innehåller farliga ämnen eller kemikalier, vänligen informera oss vid bokning så att vi kan hantera det på ett säkert sätt. Observera att det kan tillkomma en extra avgift för hantering av farligt avfall.

Finns det några begränsningar på föremål?

Vi har kapacitet att hantera både små och stora föremål. Kontakta oss för att diskutera specifika behov och eventuella begränsningar.

Vilka dagar & tider hämtar ni skräp?

Våra vanliga hämtningstider är måndag till fredag mellan kl. 08:00 och 20:00. Du har möjlighet att boka hämtning utanför dessa tider, inklusive helger, mot en extra kostnad på +20%.

Hittar ni inte svaret på er fråga är du välkommen att kontakta oss på: info@skrapbilen.se
OBS! Bokningar sker inte via mail utan endast via vår bokningssida.