Ditt val för en skräpfri tillvaro! Boka idag

skräpbilen logo

Ring oss

}

7:00 - 18:00

Öppetider:  Mån – Fre

bortforsling av skräp

Vi utför bortforsling av skräp för att främja både din och vår miljö

Bortforsling av Skräp med Skräpbilen

Behöver du hjälp med bortforsling av skräp? Vill du bli av eller återvinna överflödigt skräp? Då har du kommit rätt! Skräpbilen är din partner för smidig och ansvarsfull bortforsling av skräp. Oavsett om du är en privatperson, företag eller en BRF, kan vi effektivt ta hand om ditt skräp på ett miljövänligt sätt. Låt oss guida dig mot en enkel och skräpfri tillvaro.

Så kommer du igång:

Välj din storlek på Skräpbilen och boka bortforsling av skräp.

Kontak

1. Boka upphämtning

Välj avfallspaket och boka via vår kallender

Bortforsling av skräp

2. Vi hämtar

Vi hämtar på utgivet datum & tid

Bra för miljön

3. Vi återvinner

Vi återvinner & skänker för välgörenhet

Mini last
Fjärdedel
Halvfull
Full lastbil

Skräpbilens Bortforslingstjänst

När du väljer vår bortforslingstjänst får du inte bara en effektiv lösning för att bli av med oönskat skräp, utan du bidrar också till en mer hållbar och miljövänlig framtid.

Här är några skäl till varför vår tjänst sticker ut:

  • Miljömedveten Bortskaffning: Vi strävar efter att minimera påverkan på miljön genom att hantera och sortera skräpet på ett ansvarsfullt sätt. Genom återvinning och korrekt bortskaffande säkerställer vi att skräpet tas om hand på ett hållbart vis.
  • Smidig och Snabb Service: Med vårt användarvänliga bokningssystem kan du enkelt planera och anpassa bortforslingen efter ditt schema. Vi erbjuder snabba och effektiva tjänster för att du snabbt ska kunna återgå till det du tycker om, utan onödig tidsförlust.
  • Erfaren och Vänlig Personal: Vårt team består av erfaren och vänlig personal som är specialiserad på effektiv avfallshantering. Vi tar hand om allt från tunga möbler till mindre föremål med precision och omsorg.
  • Flexibilitet och Anpassning: Oavsett om du behöver tömma vinden, rensa förrådet eller göra plats för förändring, anpassar vi vår tjänst efter dina behov. Vi är flexibla och strävar alltid efter att erbjuda skräpförslingslösningar som passar dig bäst.  

Anpassad bortforsling av skräp

Oavsett om det är dags att tömma bostaden, kontoret, cykelkällaren eller grovsoprummet i er bostadsrättsförening, finns vi här för att underlätta processen.

Bortforsling Privat

Behöver du bli av med möbler eller grovsopor? Vi hämtar och ser till att det återvinns på ett miljövänligt sätt. Slipp bekymra dig om återvinningen – vi tar hand om det åt dig!

Bortforsling BRF

För bortforsling av grovavfall från tillexedmpel cykelförråd tillhandahåller vi en smidig lösning för bostadsrättsföreningar. Vid behov assisterar vi även med bortforsling av trädgårdsavfall efter föreningens gårdsstädning m.m.

Bortforsling Företag

Skräpbortforsling för företag blir enklare med våra tjänster. Vi hanterar olika typer av skräp och ser till att det återvinns på ett ansvarsfullt sätt.

Bortforsling av Skräp

Skräpbilen erbjuder professionell hjälp för effektiv och hållbar bortforsling av skräp. Med vår omfattande erfarenhet garanterar vi att ditt avfall sorteras på bästa sätt för optimal återvinning och återanvändning.

Vi strävar efter att återvinna upp till 99 % av det insamlade skräpet och säkerställer en miljövänlig hantering av ditt avfall.

Vårt dedikerade team hjälper dig och våra kunder med bortforsling av olika typer av skräp, inklusive trädgårdsavfall, jord, betong, elektronikavfall, kontorsartiklar och övergivna möbler från hushåll. Efter vår bortforsling kan du vara trygg med att ditt skräp hanteras ansvarsfullt och hållbart.

bortforsling av skräp brf
skräpbilen hjälper till med Bortforsling skräp från en brf

Vad kostar bortforsling av skräp?

Vi erbjuder flexibla alternativ för bortforsling av skräp, där du har möjlighet att välja bland våra fördefinierade storlekspaket eller specificera en specifik kubikmeterstorlek. Vi strävar efter tydlighet i vår prissättning, och det är viktigt att notera att vissa tjänster inkluderar rutavdrag medan andra inte gör det.

För att få en detaljerad och anpassad prisuppskattning för ditt specifika behov, är du välkommen att kontakta oss. Vi är här för att göra hela processen så smidig och kostnadseffektiv som möjligt för dig.

Boka bortforsling idag

Vår dedikation till bästa möjliga service har gjort oss till en framstående aktör inom skräpbortforsling. Med över 100 uppdrag varje vecka verkar vi effektivt och samlar in skräp både för privata och kommersiella kunder.

Som kund hos oss har du möjlighet att få information och fullständig transparens gällande ditt avfall och dess status. Det ger dig insyn i hur vi återvinner eller återanvänder ditt avfall, och vår snabba och effektiva hantering säkerställer att dina material får nytt liv på ett hållbart sätt.

Kontakta oss för bortforsling av skräp

Vår kundtjänst är redo att assistera och besvara alla dina frågor om vår tjänst bortforsling av skräp. Fyll i formuläret eller mejla oss på info@skrapbilen.se för att snabbt få svar. Vi ser fram emot att höra från dig och bistå med våra skräphanterings- och bortforslingstjänster!

Oavsett var du befinner dig, tveka inte att kontakta oss. Vi arbetar flexibelt för att hjälpa så många som möjligt och hittar säkert en lämplig lösning för dina behov.

Lämna en intresseanmälan

Vi återkopplar inom 48 timmar.

4 + 5 =

Ring oss

Telefon: 020-000 000
(Öppet Måndag – Fredag 08:00-16:00)

Email: info@skrapbilen.se
OBS! (Bokningar sker inte via mail utan endast via vår formulär eller via telefon.)

Hämtning av avfall sker:
Måndag – Fredag mellan kl 08:00-18:00

Vanliga Frågor & svar

Behöver jag sortera mitt skräp?

Allt avfall måste sorteras noggrant innan hämtning, oavsett om det är i sopsäckar, bärkassar eller kartonger. Vår prioritet är att säkerställa korrekt sortering så att materialet kan återvinnas på rätt sätt vid återvinningscentralen

Behöver jag vara hemma när ni kommer?

Det är inte nödvändigt att vara hemma när vi kommer för hämtning. Vid bokning kan du enkelt ange om du inte kommer vara hemma och ge oss instruktioner om var avfallet är placerat.

När behöver jag boka bortforsling eller hämtning av skräp?

Du kan boka våra tjänster när som helst som passar dig bäst. Vi rekommenderar att du planerar i förväg för att säkerställa tillgänglighet.

Vad kostar bortforsling av skräp och hämtningstjänst?

Priserna varierar beroende på mängd och typ av skräp. Kontakta oss för en skräddarsydd prisuppskattning baserat på dina specifika behov.

Vilket slags avfall kan ni hämta?

Vi erbjuder hämtning av alla typer av avfall. Om ditt avfall innehåller farliga ämnen eller kemikalier, vänligen informera oss vid bokning så att vi kan hantera det på ett säkert sätt. Observera att det kan tillkomma en extra avgift för hantering av farligt avfall.

Vilka dagar & tider hämtar ni skräpet?

Våra vanliga hämtningstider är måndag till fredag mellan kl. 08:00 och 20:00. Du har möjlighet att boka hämtning utanför dessa tider, inklusive helger, mot en extra kostnad på +20%.

Hittar ni inte svaret på er fråga är du välkommen att kontakta oss på: info@skrapbilen.se
OBS! Bokningar sker inte via mail utan endast via vår bokningssida.