Hitta, jämför & boka tjänster inom återvinning av avfallshantering

skräpbilen logo

010-153 50 10

Ring oss

}

7:00 - 18:00

Öppetider:  Mån – Fre

bortforsling av skräp

Boka bortforsling av skräp av ett lokal företag i ditt område.

Boka Bortforsling av Skräp med Skräpbilen

Behöver du hjälp med att bli av med skräp? Vill du göra dig av med eller återvinna överflödigt material? Då har du kommit rätt! Skräpbilen samarbetar med lokala företag för att effektivt och ansvarsfullt hantera bortforsling av skräp.

Oavsett om du är privatperson, företag eller en BRF, kan vi tillsammans med våra partners ta hand om ditt skräp på ett miljövänligt sätt.

Så kommer du igång:

Tre enkla steg för bortforsling av skräp via skräpbilen:

Kontak

1. Gör en preliminär bokning

Vi matchar din förfrågan med ett transport eller återvinningsföretag som kontaktar dig omgående.

Illustration av Säker och effektiv transport för bortforsling och återvinning med Skräpbilen

2. Upphämtning

Upphämtning sker enligt överenskommelse med företaget för smidig och effektiv service.

Ansvarsfull återvinning och miljövänlig hantering av avfall med Skräpbilen.

3. PROFFSEN TA HAND OM RESTEN

Våra samarbetspartners återvinner & skänker för välgörenhet

Beräkna Volymen på Ditt Avfall

Bedöm storleken på ditt avfall och välj ett upphämtningsdatum som passar dig. Vi ser sedan till att din förfrågan skickas vidare till ett passande företag i ditt område.

Fjärdedel
Halvfull
Full lastbil

Bortforsling av skräp via skräpbilen

När du väljer vår bortforslingstjänst får du inte bara en effektiv lösning för att bli av med oönskat skräp, utan du bidrar också till en mer hållbar och miljövänlig framtid.

  • Miljömedveten Bortskaffning: Vi strävar efter att minimera påverkan på miljön genom att hantera och sortera skräpet på ett ansvarsfullt sätt. Genom återvinning och korrekt bortskaffande säkerställer vi att skräpet tas om hand på ett hållbart vis.
  • Smidig och Snabb Service: Med vårt användarvänliga bokningssystem kan du enkelt planera och anpassa bortforslingen efter ditt schema. Vi erbjuder snabba och effektiva tjänster för att du snabbt ska kunna återgå till det du tycker om, utan onödig tidsförlust.
  • Erfaren och Vänlig Personal: Våra lokalt anslutna företag är specialiserad på effektiv avfallshantering. Dem tar hand om allt från tunga möbler till mindre föremål med precision och omsorg.
  • Flexibilitet och Anpassning: Oavsett om du behöver tömma vinden, rensa förrådet eller göra plats för förändring, anpassar våra lokala proffs tjänster efter dina behov.

Hur man bokar

Boka bortforsling av skräp

Oavsett om det är dags att tömma bostaden, kontoret, cykelkällaren eller grovsoprummet i er bostadsrättsförening, arbetar vi tillsammans med lokala samarbetspartners för att underlätta processen. Genom vårt nätverk av engagerade partners säkerställer vi en smidig och effektiv bortforsling av skräp, anpassad till just era behov.

Bortforsling Privat

Behöver du bli av med möbler eller grovsopor? Tack vare våra samarbeten med lokala aktörer kan vi hämta och säkerställa att ditt avfall återvinns på ett miljövänligt sätt. Slipp bekymmer kring återvinningen – låt våra samarbetspartners ta hand om det åt dig!

Bortforsling BRF

För bortforsling av grovavfall från till exempel cykelförråd erbjuder våra lokala samarbetspartners en smidig lösning för bostadsrättsföreningar. Vid behov står vi redo att assistera även med bortforsling av trädgårdsavfall efter föreningens gårdsstädning och andra liknande uppgifter.

Bortforsling Företag

Skräpbortforsling för företag förenklas genom vårt nätverk av lokala samarbetspartners. Tillsammans hanterar vi olika typer av skräp och säkerställer att det återvinns på ett ansvarsfullt och miljövänligt sätt. Vårt samarbete med erfarna aktörer garanterar en hållbar och effektiv lösning för ert företags avfallshantering.

Bortforsling av Skräp

Skräpbilen, tillsammans med våra lokala samarbetspartners, erbjuder professionell hjälp för effektiv och hållbar bortforsling av skräp. Vår omfattande erfarenhet och samarbete med experter inom återvinning garanterar att ditt avfall sorteras på bästa möjliga sätt för optimal återvinning och återanvändning.

Vi är engagerade i att sträva efter att återvinna upp till 99 % av det insamlade skräpet och säkerställer en miljövänlig hantering. Tack vare vårt starka partnerskap kan vi assistera både dig och våra kunder med bortforsling av en mångfald av skräptyper, inklusive trädgårdsavfall, jord, betong, elektronikavfall, kontorsartiklar och möbler från ert hushåll.

bortforsling av skräp brf
skräpbilen hjälper till med Bortforsling skräp från en brf

Vad kostar bortforsling?

I samarbete med våra lokala partners erbjuder vi flexibla alternativ för bortforsling av skräp, där du kan välja mellan våra fördefinierade storlekspaket eller specificera en egen önskad kubikmeterstorlek. 

För att få en så korrekt och skräddarsydd prisuppskattning som möjligt, är det avgörande att du laddar upp tydliga bilder på skräpet och delar med dig av så mycket information som möjligt. Detta underlättar för våra samarbetspartners att bedöma omfattningen av uppdraget och därmed kunna erbjuda en precis kostnadsuppskattning  till dig.

Boka bortforsling idag

Vår strävan efter att erbjuda den bästa möjliga servicen, i samarbete med våra lokala experter och samarbetspartners, har etablerat oss som en pålitlig aktör inom skräpbortforsling. Med flertal uppdrag varje vecka engagerar vi oss helhjärtat för att samla in och hantera skräp från både privatpersoner och företag på ett effektivt sätt.

Vår lokala leverantören säkerställer en snabb och hållbar bortforsling så att ditt skräp återvinns spå ett hållbart sätt.

Kontakta oss för bortforsling av skräp

Vår kundtjänst, tillsammans med våra lokala företag, står redo att assistera dig och besvara alla dina frågor gällande vår tjänst för bortforsling av skräp. För att snabbt få hjälp, fyll i vårt kontaktformulär eller skicka ett mejl. Vi ser fram emot att höra från dig och att få möjligheten att bistå med våra expertiser inom bortforsling & skräphantering.

Lämna en intresseanmälan

Vi återkopplar inom 48 timmar.

10 + 3 =

Ring oss

Telefon: 010-153 50 10
(Öppet Måndag – Fredag 08:00-16:00)

Email: info@skrapbilen.se
OBS! (Bokningar sker inte via mail utan endast via vår formulär eller via telefon.)

Hämtning av avfall sker:
Måndag – Fredag mellan kl 08:00-18:00

Vanliga Frågor & svar

Behöver jag sortera mitt skräp?

Allt avfall måste sorteras noggrant innan hämtning, oavsett om det är i sopsäckar, bärkassar eller kartonger. Vår prioritet är att säkerställa korrekt sortering så att materialet kan återvinnas på rätt sätt vid återvinningscentralen

Behöver jag vara hemma när ni kommer?

Det är inte nödvändigt att vara hemma när vi kommer för hämtning. Vid bokning kan du enkelt ange om du inte kommer vara hemma och ge oss instruktioner om var avfallet är placerat.

När behöver jag boka bortforsling eller hämtning av skräp?

Du kan boka våra tjänster när som helst som passar dig bäst. Vi rekommenderar att du planerar i förväg för att säkerställa tillgänglighet.

Vad kostar bortforsling av skräp och hämtningstjänst?

Priserna varierar beroende på mängd och typ av skräp. Kontakta oss för en skräddarsydd prisuppskattning baserat på dina specifika behov.

Vilket slags avfall kan ni hämta?

Vi erbjuder hämtning av alla typer av avfall. Om ditt avfall innehåller farliga ämnen eller kemikalier, vänligen informera oss vid bokning så att vi kan hantera det på ett säkert sätt. Observera att det kan tillkomma en extra avgift för hantering av farligt avfall.

Vilka dagar & tider hämtar ni skräpet?

Våra vanliga hämtningstider är måndag till fredag mellan kl. 08:00 och 20:00. Du har möjlighet att boka hämtning utanför dessa tider, inklusive helger, mot en extra kostnad på +20%.

Hittar ni inte svaret på er fråga är du välkommen att kontakta oss på: info@skrapbilen.se
OBS! Bokningar sker inte via mail utan endast via vår bokningssida.