Ditt val för en skräpfri tillvaro! Boka idag

skräpbilen logo

Ring oss

}

7:00 - 18:00

Öppetider:  Mån – Fre

Dödsbotömning

Vi finns här för dig vid bortforsling och dödsbotömning. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Bortforsling av Dödsbo, Hushåll och Möbler

Vid behov av hjälp med bortforsling av dödsbo, hushåll och möbler, står vår professionella och pålitliga tjänst till ditt förfogande.

Vi erbjuder en omfattande service som underlättar för dig under en krävande tid. Vårt erfarna team tar hand om hela processen, från noggrann sortering och packning till effektiv bortforsling av möbler, prylar och skräp.

Gravsten på en kyrkogård, bortforsling av ett dödsbo

Så Fungerar Vår Dödsbo Bortforsling

Så går det till när du väljer Skräpbilen för att ta hand om dödsbo. Allt börjar med en enkel inledande konversation där vi lyssnar på dina behov och önskemål. Efter att vi har fått all nödvändig information sätter vi ihop en skräddarsydd offert för ditt uppdrag. När du har godkänt offerten bokar vi in ett möte för att påbörja arbetet enligt de överenskomna villkoren.

Vårt dedikerade team tar hand om hela processen, från sortering och packning till själva bortforslingen av dödsboet. Avslutningsvis genomför vi en slutlig genomgång för att säkerställa att alla dina önskemål och krav har uppfyllts till fullo. På Skräpbilen strävar vi alltid efter att göra hela processen så smidig och enkel som möjligt för dig.

Kontak

1. Boka upphämtning

Fyll i formuläret eller boka via telefon

Bortforsling av skräp

2. Vi hämtar

Vi hämtar på utgivet datum & tid

Bra för miljön

3. skänk till Välgörenhet

Vi återvinner & skänker för välgörenhet

Dödsbotömning & bortforsling av dödsbo,

Meningsfull Dödsbotömning

Tillsammans med våra partners, inklusive Stadsmissionen, Myrorna/Frälsningsarmén, Eriks Hjälpen och Röda Korset, gör vi på Skräpbilen varje dödsbobortforsling meningsfull. Med ert stöd och vårt starka samarbete strävar vi inte bara efter att skapa en renare och mer organiserad miljö, utan ger också en andra chans till möbler och andra föremål genom återvinning och donationer.

Lämna en intresseanmälan

Lämna en förfrågan för dödsbotömning, vi återkopplar inom 24 timmar.

15 + 7 =

Ring oss

Telefon: 020-000 000
(Öppet Måndag – Fredag 08:00-16:00)

Email: info@skrapbilen.se
OBS! (Bokningar sker inte via mail utan endast via vår formulär eller via telefon.)

Bortforsling av dödsbo sker:
Måndag – Fredag mellan kl 08:00-18:00

Varför Välja oss för Dödsbotömning eller Bortforsling?

  • Professionell omsorg i svåra stunder: När det kommer till dödsbotömning och bortforsling, förstår vi att det är en känslig process. Vår erfarna och empatiska personal hanterar varje steg med professionell omsorg för att underlätta bördan för dig och dina nära.
  • Komplett serviceutbud: Skräpbilen erbjuder en omfattande service för dödsbotömning, inklusive sortering, packning och bortforsling av möbler och övriga tillhörigheter. Vi tar hand om hela processen, vilket gör det smidigt och bekymmersfritt för dig.
  • Miljömedveten hantering: Vi strävar efter hållbara lösningar genom att prioritera miljövänlig bortforsling. Genom vår ISO miljöcertifiering garanterar vi en ansvarsfull hantering av avfallet, vilket också bidrar till en hållbar framtid.
  • Flexibilitet och snabb respons: Skräpbilen är stora och flexibla, vilket möjliggör snabb respons på dina behov. Oavsett var du befinner dig i Sverige är vi redo att erbjuda våra tjänster med kort varsel.
  • Transparens och trygghet: Vi värdesätter transparent kommunikation och strävar efter att skapa en trygg miljö för våra kunder. Genom att välja Skräpbilen för dödsbotömning kan du vara säker på en pålitlig och professionell service.

Välj oss för din Bortforsling av dödsbo

När det gäller att bortforsla dödsbo, möbler eller andra hushållsartiklar, är vårt dedikerade team här för att erbjuda en service som går utöver det förväntade. Med en lång och pålitlig historia inom branschen har vi utvecklat en expertis som kombinerar erfarenhet med en genuin förståelse för de känslor och behov som kan uppstå vid dödsfall eller större livsförändringar.

Vi tar hand om varje uppdrag med omtanke och respekt. Hos Skräpbilen sträcker vi oss bortom enkelt bortforslande av dödsbo. Vi involverar oss i en hållbar process där återvinning och donation är centrala inslag. Här är varför vårt tillvägagångssätt är både medvetet och meningsfullt:

Dödsbotömning

Möbelåteranvändning för Social Påverkan

För oss är möbler inte bara föremål. Genom vårt samarbete med välgörenhetsorganisationer och ideella föreningar får möblerna en andra chans till användning. Vi donerar i möjligaste mån möbler och hushållsartiklar till dem som behöver det mest, särskilt i samband med dödsbo.

Saker och möbler med ett andrahandsvärde skänker vi till second hand och vi kan givetvis stå för transport för sådant som ska någon annanstans. Kunskap, kapacitet, rätt redskap och ett flexibelt förhållningssätt borgar för rätt hjälp oavsett vad du förväntat dig.

Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön genom att prioritera återvinning. Material som kan återanvändas eller återvinnas sorteras noggrant och skickas till lämpliga anläggningar för en hållbar behandling.

Lokal Skänkning & återvinning

Vi tror på att stödja lokala samhällen. Genom att skänka användbara varor från dödsbo till lokala välgörenhetsorganisationer bidrar vi till att stärka gemenskapen och stödja dem som behöver extra omtanke.

FAQ – Frågor & svar

Vad innebär en dödsbotömning?

En dödsbotömning är processen att tömma och rensa en bostad efter en persons bortgång. Det inkluderar oftast bortforsling av möbler, kläder och personliga tillhörigheter.

Hur går jag tillväga för att boka en dödsbotömning?

Du kan enkelt boka en dödsbotömning genom att fylla i formuläret på vår webbplats eller kontakta oss via mejl. Vi svarar snabbt och hjälper till med att planera processen.

När är det lämpligt att genomföra en dödsbotömning?

Dödsbotömningar genomförs oftast när en individ har avlidit och familjen eller arvingarna behöver hjälp med att rensa och tömma bostaden.

Vilka tjänster ingår i en dödsbotömning?

En dödsbotömning inkluderar oftast bortforsling av möbler, kläder, elektronik och andra tillhörigheter. Vi kan även hantera eventuellt farligt avfall på ett ansvarsfullt sätt.

Kan ni hjälpa till med försäljning eller skänkning av vissa föremål?

Ja, vi kan bistå med att skänka användbara föremål till välgörenhet eller hjälpa till med rekommendationer för försäljningen om det önskas.

Hur garanterar ni att föremålen tas om hand på ett respektfullt sätt?

Vi utför dödsbotömningar med hög respekt och omsorg. Föremål hanteras med varsamhet och eventuella personliga dokument eller föremål behandlas med sekretess.

Kontakta oss

Vänligen fyll i formuläret eller ring oss för att ta det första steget mot en smidig och professionell hantering av dödsbo. Vi erbjuder omfattande tjänster för dödsbo i hela Sverige. Oavsett om du behöver tömma, skänka eller få dödsbot städat, är vi här för att hjälpa er.