Hitta, jämför & boka tjänster inom återvinning av avfallshantering

skräpbilen logo

010-153 50 10

Ring oss

}

7:00 - 18:00

Öppetider:  Mån – Fre

Dödsbotömning

Vi finns här för dig vid bortforsling och dödsbotömning. Fyll i formuläret så blir du kontaktad så snart som möjligt.

Letar du efter hjälp med bortforsling eller dödsbotömning?

Skräpbilen fungerar som din förmedlingspartner. Genom att fylla i vårt formulär kopplar vi dig med specialiserade tjänster från vårt nätverk av anslutna företag, som är redo att tillgodose dina specifika behov på ett snabbt och effektivt sätt.

Vårt dedikerade team tar hand om hela processen, från sortering och packning till själva bortforslingen av dödsboet. Avslutningsvis genomför vi en slutlig genomgång för att säkerställa att alla dina önskemål och krav har uppfyllts till fullo. På Skräpbilen strävar vi alltid efter att göra hela processen så smidig och enkel som möjligt för dig.

BORTFORSLING AV DÖDSBO, HUSHÅLL OCH MÖBLER

När du står inför uppgiften att tömma ett dödsbo, är Skräpbilen här för att underlätta för dig. Vi agerar som en bro mellan dig och våra pålitliga partnerföretag, som erbjuder professionell hjälp med att hantera allt från dödsbo och hushållsartiklar till möbler.

Vårt mål är att göra denna period så lätthanterlig som möjligt för dig!

Gravsten på en kyrkogård, bortforsling av ett dödsbo
Kontak

1. Boka upphämtning

Fyll i formuläret eller boka via telefon

Bortforsling av skräp

2. Upphämtning sker

Anslutet företag hämtar på utgivet datum & tid

Bra för miljön

3. skänk till Välgörenhet

Vi återvinner & skänker för välgörenhet

Lämna en intresseanmälan

Lämna en förfrågan för dödsbotömning, vi återkopplar inom 24 timmar.

8 + 3 =

Ring oss

Telefon: 010-153 50 10
(Öppet Måndag – Fredag 08:00-16:00)

Email: info@skrapbilen.se
OBS! (Bokningar sker inte via mail utan endast via vår formulär eller via telefon.)

Bortforsling av dödsbo sker:
Måndag – Fredag mellan kl 08:00-18:00

Dödsbotömning & bortforsling av dödsbo,

HUR EN FÖRMEDLINGSTJÄNST FÖR DÖDSBOTÖMNING FUNGERAR

Genom att välja Skräpbilen får du tillgång till en skräddarsydd förmedlingstjänst. Processen inleds med att vi noggrant lyssnar på dina behov för att sedan matcha dig med det mest lämpliga anslutna företaget från vårt nätverk.

Efter att du har accepterat offerten från det föreslagna företaget, organiserar vi allt som behövs för att starta en smidig och respektfull tömningsprocess.

VARFÖR VÄLJA SKRÄPBILENS FÖRMEDLINGSTJÄNST?

  • Professionell förmedling i svåra stunder: Vi kopplar dig med erfarna och empatiska partnerföretag som hanterar din dödsbotömning med största respekt.
  • Komplett service genom anslutna företag: Vi förmedlar kontakten till tjänster som täcker allt från sortering till bortforsling, vilket gör processen enkel för dig.
  • Flexibilitet och snabbhet: Tack vare vårt breda nätverk av anslutna företag kan vi snabbt svara på dina behov, oavsett var i Sverige du befinner dig.
  • Transparens och trygghet: Vi värderar öppen kommunikation och strävar efter att skapa en trygg förmedlingsprocess, där du kan känna dig säker i valet av tjänst.

  Välj oss för Bortforsling av dödsbo

  Skräpbilen står till din tjänst för att förmedla kontakt till pålitliga och kvalificerade partnerföretag för bortforsling av dödsbo och andra hushållsartiklar.

  Vårt mål är att göra din erfarenhet så positiv och bekymmersfri som möjligt, genom att erbjuda en tjänst som inte bara är effektiv utan även medveten och respektfull.

  Dödsbotömning

  Möbelåteranvändning för Social Påverkan

  För oss är möbler inte bara föremål. Genom vårt samarbete med välgörenhetsorganisationer och ideella föreningar får möblerna en andra chans till användning. Vi donerar i möjligaste mån möbler och hushållsartiklar till dem som behöver det mest, särskilt i samband med dödsbo.

  Saker och möbler med ett andrahandsvärde skänker vi till second hand och vi kan givetvis stå för transport för sådant som ska någon annanstans. Kunskap, kapacitet, rätt redskap och ett flexibelt förhållningssätt borgar för rätt hjälp oavsett vad du förväntat dig.

  Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön genom att prioritera återvinning. Material som kan återanvändas eller återvinnas sorteras noggrant och skickas till lämpliga anläggningar för en hållbar behandling.

  FAQ – Frågor & svar

  Vad innebär en dödsbotömning genom Skräpbilen?

  En dödsbotömning via vår tjänst innefattar förmedling av professionell hjälp för att tömma och rensa en bostad efter någons bortgång. Detta kan inkludera, men är inte begränsat till, bortforsling av möbler, kläder och andra personliga tillhörigheter. Vi kopplar dig med våra anslutna företag som specialiserar sig på just denna typ av tjänster.

  Hur går jag tillväga för att boka en dödsbotömning?

  Du kan enkelt boka en dödsbotömning genom att fylla i formuläret på vår webbplats eller kontakta oss via mejl. Vi svarar snabbt och hjälper till med att planera processen.

  När är det lämpligt att genomföra en dödsbotömning?

  Dödsbotömningar genomförs oftast när en individ har avlidit och familjen eller arvingarna behöver hjälp med att rensa och tömma bostaden.

  Vilka tjänster ingår i en dödsbotömning?

  En dödsbotömning inkluderar oftast bortforsling av möbler, kläder, elektronik och andra tillhörigheter. Vi kan även hantera eventuellt farligt avfall på ett ansvarsfullt sätt.

  Kan Skräpbilen assistera med att donera eller sälja vissa föremål?

  Absolut, genom vår förmedlingstjänst kan vi bistå med att ansluta dig till partnerföretag som hanterar donation av användbara föremål till välgörenhetsorganisationer eller bistå med rekommendationer för hur du bäst kan sälja vissa föremål. Vårt mål är att hjälpa dig att hantera dödsboet på ett sätt som känns meningsfullt och respektfullt.

  Hur säkerställer ni respektfull hantering av föremålen?

  Genom vårt nätverk av anslutna företag försäkrar vi att dödsbotömningar utförs med största respekt och omsorg. Varje partnerföretag vi samarbetar med har strikta riktlinjer för hur föremål, inklusive personliga dokument och värdefulla minnen, ska hanteras. Deras personal är utbildad i att behandla alla tillhörigheter med varsamhet och i att säkerställa att personlig integritet och sekretess upprätthålls genom hela processen.

  Kontakta oss

  Vänligen fyll i formuläret eller ring oss för att ta det första steget mot en smidig och professionell hantering av dödsbo. Vi erbjuder omfattande tjänster för dödsbo i hela Sverige. Oavsett om du behöver tömma, skänka eller få dödsbot städat, är vi här för att hjälpa er.