Ditt val för en skräpfri tillvaro! Boka idag

skräpbilen logo

Ring oss

}

7:00 - 18:00

Öppetider:  Mån – Fre

Hämtning av möbler

Skräpbilen erbjuder bortforsling och hämtning av möbler i hela Sverige med engagemang i Ideella organisationer

Behöver du hjälp med hämtning av möbler?

Skräpbilen gör det enkelt att hämta och bortforsla möbler, samtidigt som vi engagerar oss i återvinning och samarbete med ideella organisationer. Läs nedan för att förstå hur vår tjänst kan förenkla processen för dig.

Smidig Bokning och Hämtning

Vår smidiga bokningstjänst ger dig möjlighet att enkelt schemalägga hämtning av dina möbler. Vi anpassar oss efter ditt schema för att göra processen så bekväm som möjligt.

Kontak

1. Boka upphämtning

Uppskatta kubik och välj ditt datum

Bortforsling av skräp

2. Vi hämtar

Vi hämtar på utgivet datum & tid

Bra för miljön

3. Vi återvinner

Vi återvinner & skänker för välgörenhet

Mini last
Fjärdedel
Halvfull
Full lastbil

Varför Välja Skräpbilen för Möbelhämtning?

Vi är ditt optimala val för smidig och miljövänlig möbelhämtning. Med professionell hantering, fokus på återvinning, och möjligheten till donationer till välgörenhet, gör vi processen enkel och meningsfull.

Oavsett var du befinner dig i Sverige, täcker vår nationella verksamhet dina behov. Välj Skräpbilen för att göra din möbelhämtning till en bekväm och hållbar upplevelse. Kontakta oss idag för att boka och låt oss göra skillnad tillsammans.

Boka Möbelhämtning med Skräpbilen i Sverige - Snabbt och Bekvämt

Möbelhämtning för privatpersoner, företag & BRF

Våra tjänster sträcker sig över olika områden, oavsett om det är hos en privatperson, ett företag eller i en bostadsrättsförening (BRF). Vi är redo att hantera alla typer av möbelhämtningar med vårt erfarna och dedikerade team.

Boka hämtning av dina gamla möbler

Kontakta oss idag för att boka en smidig och ansvarsfull möbelhämtning var du än befinner dig i Sverige. Skräpbilen gör processen enkel och hållbar, vilket ger dig trygghet och bekvämlighet i möbelhanteringen. Låt oss göra skillnad tillsammans – för dig och för miljön.

hämtning av möbler till återvinning
Professionell Bortforsling och hämtning av Möbler med skräpbilen
Tömning av kontor, Miljövänlig Tömning av kontor eller Kontortömning med Återvinningsikon

Hållbar Återvinning

Skräpbilen strävar efter att minimera miljöpåverkan genom att prioritera återvinning. Vi ser till att möbler som hämtas tas om hand på ett hållbart sätt, och vi samarbetar med ideella organisationer för att ge möblerna en andra chans till användning.

Engagemang i Ideella Organisationer

Vi samarbetar med organisationer som Stadsmissionen, Myrorna/Frälsningsarmén, Eriks Hjälpen, och Röda Korset för att säkerställa att möbler som fortfarande har ett användningsvärde doneras till dem som behöver det mest.

Kontakta Oss för möbelhämtning

Låt Skräpbilen underlätta hanteringen av dina möbler. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss göra hämtningen och bortforslingen av dina möbler till en enkel och bekymmersfri process. Vi är redo att göra skillnad, både för dig och för dem som behöver en hjälpande hand.

Lämna en intresseanmälan

Vi återkopplar inom 48 timmar.

15 + 9 =

Ring oss

Telefon: 020-000 000
(Öppet Måndag – Fredag 08:00-16:00)

Email: info@skrapbilen.se
OBS! (Bokningar sker inte via mail utan endast via vår formulär eller via telefon.)

Hämtning av avfall sker:
Måndag – Fredag mellan kl 08:00-18:00

Vanliga Frågor & svar

Vad innebär hämtning av möbler?

Hämtning av möbler är vår tjänst där vi kommer till din plats och tar hand om dina möbler för bortforsling, återvinning eller donation.

Vilka typer av möbler kan ni hämta?

Vi kan hämta allt från enstaka möbler till hela möbeluppsättningar. Oavsett om det är soffor, bord, sängar eller andra möbler, kan vi hjälpa till.

Tar ni emot gamla eller trasiga möbler?

Ja, vi kan ta emot både gamla och trasiga möbler. Vi strävar efter att hantera dem på ett hållbart sätt genom återvinning eller korrekt bortforsling.

Hur bokar jag hämtning av möbler?

Du kan enkelt boka vår hämtningstjänst genom att kontakta oss via telefon eller fylla i vårt onlineformulär. Vi bekräftar bokningen och arrangerar tidpunkten med dig.

Behöver jag vara hemma när ni kommer?

Det är inte nödvändigt att vara hemma när vi kommer för hämtning. Vid bokning kan du enkelt ange om du inte kommer vara hemma och ge oss instruktioner om var avfallet är placerat.

Vilka dagar & tider hämtar ni skräp?

Våra vanliga hämtningstider är måndag till fredag mellan kl. 08:00 och 20:00. Du har möjlighet att boka hämtning utanför dessa tider, inklusive helger, mot en extra kostnad på +20%.

Hur fungerar samarbetet med välgörenhetsorganisationer?

Vi samarbetar med olika välgörenhetsorganisationer och donerar möbler som kan få en andra chans. På så sätt bidrar vi till hållbarhet och samhällsansvar.

Vad händer om möblerna inte kan doneras?

Om möblerna inte är lämpliga för donation, ser vi till att de bortskaffas på en miljövänlig återvinningsstation.

Hittar ni inte svaret på er fråga är du välkommen att kontakta oss på: info@skrapbilen.se
OBS! Bokningar sker inte via mail utan endast via vår bokningssida.