Ditt val för en skräpfri tillvaro! Boka idag

skräpbilen logo

Ring oss

}

7:00 - 18:00

Öppetider:  Mån – Fre

Tömma vinden eller förråd

Vi hjälper dig att tömma vinden eller förråd och samtidigt bidra till miljön

Ska du tömma vinden eller förrådet?

Skräpbilen förenklar processen så att du snabbt och smidigt kan skapa utrymme för det som verkligen betyder något för dig.

Följ stegen nedan för att tömma ditt utrymme och göra slut på synen av vinden eller förrådet överfyllt med saker du inte längre behöver. Låt oss guida dig mot en enkel och skräpfri tillvaro.

Så kommer du igång:

Välj din storlek på Skräpbilen och boka upphämtning.

Kontakta oss enkelt via telefon för att komma igång med våra tjänster.

1. Boka upphämtning

Välj avfallspaket och boka via vår kallender

Illustration av Säker och effektiv transport för bortforsling och återvinning med Skräpbilen

2. Vi hämtar

Vi hämtar på utgivet datum & tid

Ansvarsfull återvinning och miljövänlig hantering av avfall med Skräpbilen.

3. Vi återvinner

Vi återvinner & skänker för välgörenhet

Mini last
Fjärdedel
Halvfull
Full lastbil

Varför välja oss för Tömning av vinden eller förrådet?

  • Professionell Service: Vår erfarna och vänliga personal är specialiserad på att effektivt hantera avfallshantering. Vi tar hand om allt, från tunga möbler till småprylar, med precision och omsorg.
  • Smidig Bokning: Med vårt användarvänliga bokningssystem kan du enkelt planera din tid för att passa ditt schema. Vi gör processen så enkel som möjligt.
  • Miljövänlig Återvinning: Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön. Skräpbilen ser till att ditt avfall tas om hand på ett hållbart sätt genom välgörenhet, återvinning och korrekt bortskaffande.
  • Tidsbesparande: Tiden är värdefull. Vi erbjuder snabba och effektiva tjänster för att säkerställa att du kan återgå till det du tycker om snabbt utan att förlora värdefull tid.  

Steg för steg guide för enkel och smidig bokning

Är det dags att rensa garage eller förråd?

Vinden är en av de platser som gemena man drar sig från att börja städa. Här samlas snabbt sådant man inte har användning för eller hjärta att slänga i ständigt växande högar och man vet redan på förhand att det kommer krävas både tid och ansträngning att göra något åt det.

Känner du igen dig? Ring oss på skrapbilen.se så tar vi på oss ansvaret och tömma vinden eller förråd åt dig. Vi vet vad som krävs, har kapacitet att åta oss uppgiften liksom redskap och kunskap att göra det effektivt på ett både kostnadseffektivt och miljövänligt vis.

Smidig Tömning av Vinden eller Förrådet med Hållbara Återvinningstjänster

Tömma vinden eller förråd underlättar

Det var genom arbetet med vårt andra etablerade företag, kvalitetsflytt.se som vi först insåg behovet av hjälp med tömning, rensning och bortforsling samt bristen på den typen av företag.

Vi bestämde oss då för att starta skrapbilen.se som komplement till vår flyttverksamhet så att vi kunde hjälpa alla våra kunder fullt ut och ge dem en helhetslösning som uppskattats. Vi dyker upp för din vindstömning oavsett om det är inför en flytt eller bara för att behovet vuxit sig för stort.

Tömma vinden eller förråd & bidra till second hand

Vi på Skräpbilen vill givetvis ta vårt ansvar i det pågående miljöarbetet och arbetar oavkortat med hänsyn till klimatet och vår omvärld. Oberoende av vad du vill bli av med tar vi på oss uppgiften och ser till så att det blir rätt både för dig och för vår miljö när vi tömmer vind eller förråd. Allt som ska slängas sorteras noga och körs därefter direkt till närmsta återvinningsstation för att omhändertas på ett miljövänligt och säkert sätt.

Saker och möbler med ett andrahandsvärde skänker vi till second hand och vi kan givetvis stå för transport för sådant som ska någon annanstans. Kunskap, kapacitet, rätt redskap och ett flexibelt förhållningssätt borgar för rätt hjälp oavsett vad du förväntat dig.

Låt skräpbilen tömma vinden eller förrådet!

Är du i behov av de tjänster som vi på skräpbilen erbjuder eller hjälp med din flytt? Tveka då inte utan hör av dig till oss så tar vi på oss ansvaret. Våra tjänster riktar sig mot dig som bor i Västra Götaland och Halland med primärt fokus på områden så som Borås, Ulricehamn, Mark, Göteborg, Partille, Lerum, Kungsbacka, Stenungsund, Kungälv, Varberg, Falkenberg och Halmstad.

Behöver du vår hjälp men befinner dig någon annanstans? Inga problem. Vi arbetar alltid flexibelt för att kunna hjälpa så många som möjligt och ska nog kunna komma fram till en lämplig lösning.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss. Vår kundtjänst står redo att assistera och ge svar på alla dina funderingar. Fyll i formuläret eller skicka ett mejl till info@skrapbilen.se, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa till med dina behov av skräphantering och tömningstjänster!

Behöver du vår hjälp men befinner dig någon annanstans? Inga problem. Vi arbetar alltid flexibelt för att kunna hjälpa så många som möjligt och ska nog kunna komma fram till en lämplig lösning.

Lämna en intresseanmälan

Vi återkopplar inom 48 timmar.

6 + 1 =

Ring oss

Telefon: 020-000 000
(Öppet Måndag – Fredag 08:00-16:00)

Email: info@skrapbilen.se
OBS! (Bokningar sker inte via mail utan endast via vår formulär eller via telefon.)

Hämtning av avfall sker:
Måndag – Fredag mellan kl 08:00-18:00

Vanliga Frågor & svar

Behöver jag sortera avfallet?

Allt avfall måste sorteras noggrant innan hämtning, oavsett om det är i sopsäckar, bärkassar eller kartonger. Vår prioritet är att säkerställa korrekt sortering så att materialet kan återvinnas på rätt sätt vid återvinningscentralen

Behöver jag vara hemma när ni kommer?

Det är inte nödvändigt att vara hemma när vi kommer för hämtning. Vid bokning kan du enkelt ange om du inte kommer vara hemma och ge oss instruktioner om var avfallet är placerat.

Vilka områden täcker ni för tömning av vind och förråd?

Vi erbjuder våra tjänster för tömning av vind och förråd i hela Sverige. Oavsett var du befinner dig, är vi redo att hjälpa till med att frigöra ditt utrymme.

Erbjuder ni återvinningstjänster för de tömda föremålen?

Absolut. Vi strävar efter att återvinna och återanvända så mycket som möjligt av de föremål vi tömmer. Återvinning är en viktig del av vår miljövänliga tjänst.

Varför bör jag överväga att tömma vinden eller förrådet?

Tömning av vinden eller förrådet kan skapa mer användbart utrymme och minska oredan. Det kan också vara en förberedande åtgärd inför en flytt eller renovering.

Vilka typer av saker kan jag tömma från vinden eller förrådet?

Du kan tömma alla slags saker, inklusive gamla möbler, kartonger, kläder, och andra oanvända föremål. Vi erbjuder en praktisk lösning för bortforsling och återvinning.

Kan ni ta hand om farligt avfall från vinden eller förrådet?

Ja, vi har erfarenhet av att hantera och bortforsla farligt avfall på ett säkert sätt. Kontakta oss för att diskutera specifika krav och riktlinjer.

Vilka dagar & tider hämtar ni skräp?

Våra vanliga hämtningstider är måndag till fredag mellan kl. 08:00 och 20:00. Du har möjlighet att boka hämtning utanför dessa tider, inklusive helger, mot en extra kostnad på +20%.

Hittar ni inte svaret på er fråga är du välkommen att kontakta oss på: info@skrapbilen.se
OBS! Bokningar sker inte via mail utan endast via vår bokningssida.