Hitta, jämför & boka tjänster inom återvinning av avfallshantering

skräpbilen logo

010-153 50 10

Ring oss

}

7:00 - 18:00

Öppetider:  Mån – Fre

Bli en del av Skräpbilens nätverk!

Expandera din verksamet & anslut ditt företag till skräpbiens leadportal.

Arbeta smartare med Skräpbilen!

Hur Skräpbilen förändrar spelet:

Genom Skräpbilen blir det enklare än någonsin att skala upp din försäljning, öka ditt ordervärde och stärka din digitala närvaro. Koncentrera dig på det du gör bäst – att återvinna, medan vi tar hand om allt det andra.

Boost din digitala närvaro:

Använd Skräpbilen för att upptäcka uppdrag skräddarsydda för just din bransch och ditt geografiska område. Välj fritt bland förfrågningar baserat på vad som passar er verksamhet bäst. Expandera din verksamhet geografiskt med endast ett klick.

Locka till dig fler kunder:

I en alltmer digitaliserad värld är det vitalt att ditt företag finns där dina kunder är. Vi har gjort det superenkelt för dig att synas och bli funnen av nya kunder i just ditt område.

Få uppdrag som matchar dig:

Vi ser till att du enbart matchas med uppdrag som passar ditt företags unika profil. Du bestämmer vilka jobb som är rätt för dig i storlek och omfattning, och vi tar hand om resten. Med Skräpbilen vid din sida är du aldrig ensam på din väg mot framgång. Vi är här för att stötta din expansion inom återvinning och avfallshantering.

Återvinning med skräpbilen i Sverige

Såhär funkar det:

Med Skräpbilen blir det enklare än någonsin att öka er försäljning, förbättra ert ordervärde och utvidga er digitala närvaro. Ni kan hålla fokus på business, medan vi tar hand om allt som har med att hitta nya kunder att göra. Det blir inte mer bekymmersfritt än så.

1. Vi stärker vi er digitala närvaro.

Få tillgång till uppdrag specifikt inom återvinning, bortforsling och avfallshantering i just er region. Ni bestämmer själva vilka förfrågningar ni vill tacka ja till och när det passar er att utföra dem.

2. Tillgång till fler kunder

I dagens samhälle söker sig kunderna till tjänster online, och det är viktigt att ert företag är synligt där. Vi har förenklat processen markant för er, så att ni enkelt kan nå ut till potentiella kunder utan komplikationer.

3. Matchas med rätt typ av uppdrag

Ni har möjligheten att välja storlek och omfattning på de uppdrag ni är intresserade av, och vi tar hand om resten för att se till att ni får uppdrag som passar just er verksamhet perfekt.

Lämna din intresseanmälan

Genom att ange ditt telefonnummer och kontaktuppgifter nedanför kommer du att få ett samtal från oss. Under detta samtal kommer vi att förklara hur vi kan hjälpa till att boosta din försäljning och bidra till ditt företags tillväxt.

4 + 13 =

Vanliga Frågor & svar

Vad är Skräpbilen?

Skräpbilen är en ledande marknadsplats inom bortforsling och återvinning i Sverige. Vi förbinder stora och små återvinningsföretag med både privatpersoner och företagskunder, för att erbjuda den bästa möjliga lösningen för deras behov. Vår tjänst bidrar även till att öka företagens försäljning, ordervärde och digitala närvaro.

Vad kostar det att ansluta sitt företag till Skräpbilen?

För företag som erbjuder bortforsling och återvinningstjänster baseras kostnaden på ett årsavtal, som anpassas efter hur många och vilka typer av förfrågningar ni önskar ta emot. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just ert företags behov.

Kan mitt företag prova på Skräpbilen innan vi bestämmer oss?

Självklart! Vi erbjuder demokonton där ni kan utforska tjänsten, bekanta er med plattformen och se vilka typer av uppdrag som finns tillgängliga. Vi arrangerar även informationsmöten där vi tillsammans kan gå igenom hur Skräpbilen kan gynna just ert företag.

Passar Skräpbilen för mitt företag?

Om ni är verksamma inom återvinning eller bortforsling är Skräpbilen den perfekta plattformen för att nå ut till en bredare kundkrets. Det är viktigt att ni är beredda att marknadsföra er tjänst och visa upp tidigare framgångsrika projekt för att skapa förtroende hos potentiella kunder. (Vi levererar förfrågningarna, ni pratar med kunderna)

Hur vet jag att Skräpbilen är pålitlig?

Alla förfrågningar som når företagen genom Skräpbilen är noggrant kontrollerade. Vi värnar om transparenta och rättvisa villkor mellan företag och kunder. Vårt mål är att skapa en plattform där både företag och kunder kan dra nytta av varandra på bästa sätt.

Vilka typer av uppdrag kan mitt företag ta via Skräpbilen?

Skräpbilen förmedlar en bred variation av uppdrag, från större kommersiella projekt till mindre uppdrag för privatpersoner. Ni kan anpassa inställningarna för vilka typer av uppdrag ni är intresserade av baserat på storlek, region och kategori.

Tror ni att våra kunder använder Skräpbilen?

Idag är digital närvaro avgörande för att nå ut till rätt kunder. Skräpbilen erbjuder en enkel och tillgänglig plattform däre kunden gör en förfrågan som sedan levereras till en till två anslutna lokala företag. Oavsett kundens storlek är Skräpbilen en attraktiv lösning för att hitta pålitliga tjänster inom bortforsling och återvinning för privatpersoner & företag.

Vad ingår när jag ansluter mitt företag till Skräpbilen?

När ni ansluter ert företag till Skräpbilen ingår stöd från vårt team som är dedikerade till att öka er försäljning, ordervärde och digitala närvaro. Ni får tillgång till en plattform där ni enkelt kan hantera uppdrag, stora som små, och en kalender där alla era bokningar och jobb syns tydligt.

Hittar ni inte svaret på er fråga är du välkommen att kontakta oss på: info@skrapbilen.se