Behöver din trädgård städas eller röjas?

Har barnen vuxit upp och lämnat gungställning och sandlåda orörda sedan långt tillbaka? Eller har du kanske en staty eller damm som gjort sitt liksom trädgårdsmöbler eller mängder av trädgårdsavfall som skulle behöva slängas? Kontakta oss på skräpbilen så tar vi på oss ansvaret. Vi startade vår verksamhet i syfte att underlätta i människors vardag och åtar oss uppgiften så att du i din tur får mer tid över till annat.

Effektiv tömning av din trädgården

Vi vet av erfarenhet hur mycket tid och energi det krävs för att ta tag i den här typen av trädgårdsprojekt och att många skjuter på det allt för länge just på grund av den anledningen. Om man står inför en flytt kommer man dock att tvingas hantera allt som man lämnat bakom sig vare sig man vill eller ej och ibland kan arbetet rent av bli övermäktigt.

Det var genom vårt andra etablerade företag, kvlitetsflytt.se som vi såg behovet av hjälp med rensning och skräphantering och erbjuder det nu därför som en kompletterande tjänst. Vi har redskapen och kapaciteten som krävs för att tömma din trädgård flexibelt och effektivt liksom kunskapen som behövs för att ta hand om ditt avfall på rätt sätt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Oavsett vad det är du vill göra dig av med så kommer det att hamna rätt. Vi sortera allt samman på ett hållbart sätt och kör det till din återvinningscentral där kunnig personal hanterar det vidare. Det enda du behöver göra är att meddela vad du vill bli av med, resten sköter vi. Du slipper avsätta tid, lägga energi på det tunga arbetet och köra till återvinningsstationen på egen hand.

skräpbilen.se – din hjälp i Västra Götaland och Halland

Bor du i Västra Götaland eller Halland och behöver hjälp med din trädgård så tveka inte utan kontakta oss snarast. Vårt primära fokus är riktat mot områden så som Borås, Mark, Ulricehamn, Partille, Göteborg, Kungsbacka, Lerum, Kungälv, Stenungsund, Falkenberg, Varberg och Halmstad. Bor du i en stad eller ort som inte framgår här ovan? Ingen fara! För att kunna hjälpa så många som möjligt är vi måna om att var flexibla och kan säkert hitta en lösning på hur vi ska kunna hjälpa även dig.

Har du funderingar på oss, hur vi arbetar eller vad det skulle kosta att anlita vår hjälp? Kontakta oss direkt så ser vi till att reda ut alla eventuella frågetecken.