Tömma vinden / Förråd

Vinden är en av de platser som gemena man drar sig från att börja städa. Här samlas snabbt sådant man inte har användning för eller hjärta att slänga i ständigt växande högar och man vet redan på förhand att det kommer krävas både tid och ansträngning att göra något åt det. Känner du igen dig? Ring oss på skräpbilen.se så tar vi på oss ansvaret och tömmer vinden åt dig. Vi vet vad som krävs, har kapacitet att åta oss uppgiften liksom redskap och kunskap att göra det effektivt på ett både kostnadseffektivt och miljövänligt vis.

Uppskattade tjänster som underlättar

Det var genom arbetet med vårt andra etablerade företag, kvalitetsflytt.se som vi först insåg behovet av hjälp med tömning, rensning och bortforsling samt bristen på den typen av företag. Vi bestämde oss då för att starta skräpbilen.se som komplement till vår flyttverksamhet så att vi kunde hjälpa alla våra kunder fullt ut och ge dem en helhetslösning som uppskattats. Vi dyker upp för din vindstömning oavsett om det är inför en flytt eller bara för att behovet vuxit sig för stort.

Med miljön i åtanke

Vi på Skräpbilen vill givetvis ta vårt ansvar i det pågående miljöarbetet och arbetar oavkortat med hänsyn till klimatet och vår omvärld. Oberoende av vad du vill bli av med tar vi på oss uppgiften och ser till så att det blir rätt både för dig och för vår miljö. Allt som ska slängas sorteras noga och körs därefter direkt till närmsta återvinningsstation för att omhändertas på ett miljövänligt och säkert sätt. Saker och möbler med ett andrahandsvärde skänker vi till second hand och vi kan givetvis stå för transport för sådant som ska någon annanstans. Kunskap, kapacitet, rätt redskap och ett flexibelt förhållningssätt borgar för rätt hjälp oavsett vad du förväntat dig.

Hur kan vi stå till tjänst?

Är du i behov av de tjänster som vi på skräpbilen erbjuder eller hjälp med din flytt? Tveka då inte utan hör av dig till oss så tar vi på oss ansvaret. Våra tjänster riktar sig mot dig som bor i Västra Götaland och Halland med primärt fokus på områden så som Borås, Ulricehamn, Mark, Göteborg, Partille, Lerum, Kungsbacka, Stenungsund, Kungälv, Varberg, Falkenberg och Halmstad. Behöver du vår hjälp men befinner dig någon annanstans? Inga problem. Vi arbetar alltid flexibelt för att kunna hjälpa så många som möjligt och ska nog kunna komma fram till en lämplig lösning.