Tömma möbler

Står du inför en flytt eller har du köpt nya möbler och behöver bli av med dina gamla liksom andra ägodelar, porslin eller någon gammal tavla etc.? Oavsett vad du behöver bli av med eller orsak hjälper vi på skräpbilen.se gärna till och transporterar dina möbler liksom annan egendom till återvinningen så att du slipper ta dig den tiden. Saker med andrahandsvärde lämnar vi givetvis vidare till lämplig second hand om du som kund vill eller godkänner det. Målet är att samtliga kunder ska känna sig nöjda med oss och den hjälp vi erbjuder varpå flexibilitet och lyhördhet är oerhört viktigt.

Smidigt och effektivt med skräpbilen.se

Vi vet av erfarenhet att det krävs en hel del tid och energi för att tömma ett hem på möbler. Genom att anlita oss slipper du hyra släp eller annat transportmedel och du kommer även undan de tunga lyften. Om du önskar en helhetsupplevelse har vi även ett annat stort etablerat företag inom flytt, kvalitetsflytt.se, där du kan kombinera våra tjänster. Här finns all kunskap och de rätta verktygen samlade under ett och samma tak för att utföra arbetet åt dig så smidigt och effektivt som möjligt. Allt för att du ska kunna spendera din tid på roligare saker.

Oavsett om dina möbler ska slängas, skänkas eller transporteras någon annanstans så tar vi på skräpbilen.se hand om det. Det enda vi behöver från dig är information om vart vi ska, allt annat sköter vi. Under vårt arbete har vi alltid miljön i åtanke och för oss är det viktigt att utföra vårt arbete på absolut bästa sätt och ge dig liksom oss en extra lättnad vetandes att allt går rätt till.

Vi finns här redo när du behöver oss

Vi finns för dig som bor i Västra Götaland samt Halland med fokus på Borås, Ulricehamn, Mark, Göteborg, Partille, Lerum, Kungsbacka. Stenungsund, Kungälv, Varberg, Falkenberg, Halmstad. Tveka dock inte på att kontakta oss även om din stad inte nämns ovan. Vi är flexibla och håller oss självklart så tillgängliga som möjligt för att kunna göra skillnad för alla.

För din trygghet har vi varit oerhört måna om att vår personal ska vara både lojal och pålitlig liksom lyhörda samtliga utav dina önskemål och krav. Har du övriga frågor så tveka inte på att kontakta oss. Samtidigt som vi besvarar dina funderingar kan vi också ta fram en ungefärlig kostnad för ditt uppdrag.