Vi hämtar skräp för din och vår miljös skull

Har du precis rensat hemma eller växer högen av skräp på grund utav att du inte finner dig tid i din vardag att ta dig till återvinningsstationen för att ta hand om det? Då har vi på skräpbilen.se lösningen åt dig. Ring till oss så kommer vi och hämtar upp det du vill göra dig av med och ser till så att det blir omhändertaget på ett hållbart och korrekt sätt. Allt för att underlätta men också för att vi vill ta hand om vår omvärld och göra vårt i klimatfrågan.

För ett aktivt miljöarbete

En enda människa beräknas producera omkring 500 kg skräp under ett år, men om soporna bara återvinns på ett hållbart sätt så kan allting komma till användning om och om igen. På så vis minskar vi effektivt slösandet på naturens resurser. Exakt vad och hur allt ska sorteras på återvinningscentralen framställs genom en rad olika bestämmelser och det kan krävas både tid och energi att sätta sig in i ordningen. VI vet att det oftast är här det brister för människor och erbjuder oss istället att göra det åt dig.

När du anlitar oss på skräpbilen.se tar vi ansvar hela vägan. Det finns inget vi inte kan ta med oss och vi vet precis hur allt ska behandlas. Vi kan hämta skräp, men också sortera allt för att ta det vidare till din återvinningsstation där var sak hamnar på sin plats. Du slipper hitta tiden som inte finns i din vardag och behöver inte anpassa dagen efter några öppettider. Vi löser det åt dig, snabbt och smidigt.

Vi tar ställning i klimatfrågan

Vårt utgångsläge är att underlätta för privatpersoner liksom företag och ge dem mer tid över i vardagen, men det ena behöver inte utesluta det andra. Våra tjänster ger oss ett ypperligt tillfälle att även göra vårt i klimatfrågan. För visst vore det väl konstigt om vi på skräpbilen inte tänkte på miljön? Vi ser alltid till så att ert skräp och allt det ni vill bli av med körs till närmsta återvinningsstation där det sedan blir sorterat och kasserat på rätt sätt. Vi tar vårt ansvar på största allvar så att både ditt och vårt samvete är lättat.

Hur kan vi stå till tjänst?

Har du saker du vill bli av med? Sluta samla på hög och ring istället skräpbilen.se så hämtar vi snarast. För frågor eller offert är du mer än välkommen att kontakta oss så ska vi besvara förfrågningarna.