Är det dags att rensa
ditt garage eller förråd?

Allt för många äger garage som inte längre har plats för bilen på grund utav allt skräp och bråte som hyser där. Det är tyvärr inte helt ovanligt att garageutrymmet förvandlas till ett förråd där man förvarar allt som inte används för tillfället samt prylar man inte orkat dra iväg med till återvinningsstationen. När det sedan gått tillräckligt lång tid kan projektet att rensa rent av kännas övermäktigt varpå många drar på det och skjuter det vidare mot framtiden.

Känner du igen dig? Låt då oss på Skräpbilen hjälpa dig och axla ett av alla vardagens måsten åt dig.

Uppskattade tjänster

Det var genom arbetet med vår andra firma, kvalitetsflytt.se som vi såg behovet av hjälp med garagetömning och vi bestämde oss för att vi var rätt företag att fylla den tomma luckan på marknaden. Vi vet av erfarenhet hur mycket tid och energi det krävs för att tömma och rensa ett garage och har stor förståelse för att det inte blir av. Det spelar ingen roll om sakerna ska skänkas, säljas eller transporteras vidare någon annanstans. Vi hjälper dig oavsett. Med rätt kunskap och verktyg tar vi oss an ditt projekt och ser till så att arbetet blir effektivt utfört på ett så smidigt och för dig uppskattat sätt som möjligt. Givetvis sorterar vi allt på ett korrekt sätt med hänsyn till miljön och ser till så att var sak hamnar på sin plats på närmsta återvinningsstation.

Behöver du hjälp med ditt garage eller förråd?

Skulle du liksom våra tidigare kunder uppskatta hjälpen du kan få med att rensa upp i röran i ditt garage eller förråd så att det återigen kan användas till vad det är tänkt för? Hör då av dig och låt oss höra mer om vad du behöver. Vi finns för dig som bor i Västra Götaland och Halland med fokus på områden som Borås, Ulricehamn, Mark, Göteborg, Partille, Kungsbacka, Stenungsund, Kungälv, Varberg, Falkenberg och Halmstad. Bor du i en annan stad än de som precis blivit omnämnda? Ingen fara! Vi håller oss flexibla med mål om att hjälpa så många som möjligt. Ring så kan vi säkert komma fram till en lönsam lösning.

Står ni inför en flytt?

Genom oss på skräpbilen.se får du hjälp med att tömma ditt garage och söker du hjälp som underlättar din stundande flytt kan du kombinera tjänsterna med de vi erbjuder genom kvalitetsflytt.se. På så vis kan vi maximera upplevelsen och göra flyttprocessen enklare.

Frågor om oss eller de tjänster vi erbjuder? Välkommen att kontakta oss så ser vi till att reda ut eventuella frågeställningar och ge dig en offert på uppdraget.