Dödsbon

Att ta hand om ett dödsbo är speciellt på många sätt och kräver styrka både fysiskt och emotionellt då det i regel är mycket känslor inblandat. Har du ett dödsbo att ta hand om men vet inte riktigt vart du ska börja eller hur du ska lyckas tömma hela hemmet på möblemang och egendom? Då hjälper vi på skräpbilen.se dig gärna. Vi sorterar, packar, slänger och tar över ansvaret för den tyngre slutstädningen enligt önskan. Oavsett vad du söker och behöver för ditt dödsbo tar vi fram en lösning som matchar genom flexibla och kunniga tjänster. Vi har kapacitet och kunskap att ta oss an alla uppdrag oberoende av storlek eller karaktär med mål om att ge dig den avlastning du söker.

Vi tar över det tyngsta arbetet

Av erfarenhet är vi fullt medvetna om hur lång tid det tar att tömma ett hem på dess möbler och lösegendom. Genom att anlita oss slipper du hyra släp eller annat lämpligt transportmedel samtidigt som du också kommer undan de tunga lyften. För en ännu enklare flytt kan ni även kombinera våra tjänster med de vi erbjuder genom vårt andra etablerade företag, kvalitetsflytt och få en helhetslösning.

Skräpbilen har alla redskap och all väsentlig kunskap som krävs för att ta oss an ditt dödsbo på absolut effektivaste och smidigaste sätt. Vår strävan är att samtliga kunder ska vara precis lika nöjda och få tid över för roligare saker.

Slängas eller skänkas?

Det är inte alltid helt enkelt att besluta vad som ska slängas, skänkas eller vad som faktiskt är värdefullt. Vi hjälper dig och ser till så att var sak hamnar rätt. Ska det slängas ser vi till så att det sorteras med miljöns bästa i åtanke och allt som besitter ett andrahandsvärde lämnar vi av på lämplig second hand.

Vad behöver ni för ert dödsbo?

Oavsett om möbler och egendom ska slängas eller skänkas så kan vi på skräpbilen.se vara behjälpliga. Vi finns här för dig som bor i Västra Götaland samt Halland med fokus på Borås, Ulricehamn, Mark, Göteborg, Partille, Lerum, Kungsbacka, Stenungsund, Kungälv, Varberg, Falkenberg och Halmstad. Tveka dock inte på att kontakta oss även om din stad inte nämns ovan. Vi är flexibla och vill självklart vara så tillgängliga som möjligt för att kunna hjälpa fler.

För din trygghet lägger vi största vikt vid lojal och pålitlig personal som alltid håller sig lyhörda dina egna önskemål och krav. Vid funderingar eller frågor är du välkommen att kontakta oss. Vi kan också lämna ut en ungefärlig kostnadsplan för ditt uppdrag.