Tjänster

Garage & förråd

Vi vet av erfarenhet hur mycket tid och energi som krävs för att rensa eller tömma ett garage och att våra tjänster därmed också är oerhört uppskattade. Vi såg behovet genom vårt andra etablerade företag, kvalitetsflytt.se och vill nu fylla den luckan på marknaden. Skräpbilen finns här för att underlätta vid er flytt eller då ni endast vill ha hjälp med att rensa upp i ert garage. Med de rätta verktygen och all kunskap som krävs ser vi till så att arbetet blir effektivt utfört på ett så smidigt och uppskattat sätt som möjligt.

Skräp till återvinningsstation

Visst vore det väl konstigt om vi på skräpbilen.se inte tänkte på miljön? Självklart är det något som vi prioriterar och ser alltid till så att det du vill bli av med körs till en återvinningsstation nära dig och att var sak hamnar på rätt plats. Vi är väldigt noga med att sortera och göra rätt ifrån oss för att bidra till en bättre miljö.

Trädgård

Har barnen vuxit upp och använder inte längre gungställningen eller sandlådan som ännu står kvar i trädgården? Eller har du kanske en staty eller damm som gjort sitt liksom massor av trädgårdsmöbler eller trädgårdsavfall som behöver slängas? Vi på skräpbilen.se finns till för att underlätta i din vardag och ge dig mer tid över till annat.

Tömma vinden

Vinden är ofta ett sådant där ställe där man samlar på sig en väldig massa saker som man inte riktigt vet vart man ska göra av eller som tagit emot att slänga. Efter flera års samlande av kartonger och möbler är det allt som oftast just den här platsen som känns tyngst och jobbigast att tömma inför en flytt.

Tömma på möbler

Står du inför en flytt eller har du köpt nya möbler och behöver bli av med dina gamla liksom annan lös egendom, porslin eller någon gammal tavla etc.?Vi på skräpbilen.se hjälper till oavsett och transporterar möblerna och egendomen till återvinningsstationen för din och miljöns skull. Saker med tydligt andrahandsvärde kan också lämnas av på lämplig loppmarknad om du som kund önskar det.

Dödsbon

Har du ett dödsbo att ta hand om men vet inte hur du ska tömma hemmet på möblemanget liksom dess lösegendom? Vi sorterar upp det och packar ner det åt er och om så önskas kan vi också ta över ansvaret för den tunga flyttstädningen.
Oavsett vad ni behöver för ert dödsbo så kan vi på skräpbilen.se hjälpa till genom att transponera möblerna till närmsta återvinningsstation eller lämplig loppmarknad. För oss spelar det ingen roll då det är för dig som vi format våra tjänster.